ac quattro
rezervacija
blog
By AC QUATTRO

Otvorena poslovnica na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Ovim putem želimo da obavijestimo naše klijente da je AC Quattro RENT dana 04.03.2022. zvanično otvorio poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Od sada će naše klijente rezervisana vozila čekati ispred naše poslovnice na izlazu iz zgrade aerodroma.
blog
By AC QUATTRO

Prvi električni Rent-A-Car

AC Quattro RENT pravi korak dalje u djelatnosti iznajmljivanja vozila. Možemo se pohvaliti da smo prva Rent-A-Car kuća u Bosni i Hercegovini koja u ponudi ima potpuno električna vozila. Ukoliko želite iskusiti vožnju na struju kontaktirajte nas i rezervišite vaš Volkswagen ID.
blog
By AC QUATTRO

Putujte udobno i sigurno

Ukoliko želite da putujete na odmor bez umora i da se pritom osjećate sigurno AC Quattro RENT vam nudi širok izbor novih bogato opremljenih vozila. Već sada možete rezervisati vozilo koje će vam upotpuniti godišnji odmor.
blog
By AC QUATTRO

Budućnost je u vožnji na struju

Trend vožnje na struju koji sve više uzima maha je stigao i kod nas i to kao Rent A Car. Odlike električnih automobila su sljedeće: 1. Sjajne vozne karakteristike - Prilikom vožnje Rent a Car električnih vozila možete računati na iznimno tihu vožnju, što će Vam omogučiti da uživate u razgovoru sa suvozčima ili u slušanju omiljenje muzike . 2. Niski troškovi vožnje - Vožnja u električnom vozilu je jeftinija za oko 80% u odnosu na automobile na konvencionalna goriva. Osim izuzetne ekonomičnosti imaju i nula štetnog utjecaja na okoliš. Električno vozilo nimalo ne zagađuje okoliš jer ne proizvodi ispušne plinove s toga moramo reći da najmom ovog vozila u našim Rent A Car poslovnicama čuvate svoje i zdravlje vaših sugrađana. 3. Besplatno punjenje - Prednost električnih vozila je to što ih možete puniti bilo na svim mjestima gdje imate dostupnu utičnicu za električnu energiju. Ukoliko iznajmite jedano od električnih vozila koje imamo u ponudi imate pravo besplatno koristiti punjače koji se nalaze u krugu firme AC Quattro d.o.o. Sarajevo na adresi Put života 1.
blog
By AC QUATTRO

AC Quattro RENT ispred svih

Ukoliko putujete na godišnji odmor ili dolazite u Sarajevo i pritom vam je potreban Rent A Car, AC Quattro RENT vam može ponuditi širok izbor potpuno novih te bogato opremljenih Volkswagen, Audi, Škoda i Seat. Naša vozila sigurna što smatramo da je najbitnija odlika ukoliko se odlučite da putujete Rent A Car vozilom. Prednost rentanja vozila u našim poslovnicama je što naša vozila dolaze potpuno osigurana, bez ograničenja na kilometražu i sa svom pratećom opremom bez ikakvih skrivenih troškova. Ukoliko želite da putujete na odmor u novim vozilima posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naše usluge.

Imate pitanja? kontaktirajte nas

AC Quattro Rent je rent a car kompanija i sastavni je dio AC Quattro d.o.o. domaće grupacije koja je ovlašteni Volkwagen prodajno-servisni centara u BiH, sa više od 25 godine iskustva na tržištu vozila. AC Quattro Rent nudi usluge najma vozila različitih kategorija pa do vozila premium klase. Naša vozila su pretežno nova ili novije proizvodnje, većina iz grupacije Volkswagen, Audi, Škoda, Seat. Sva naša vozila zadovoljavaju Euro 6 norme, opremljena dodatnom opremom, a na raspolaganju je i mogućnost najma dječje sjedalice, garmin navigacije te WiFi uređaja za mobilni internet. Uz kvalitetna vozila te visoke sigurnosne i servisne standarde naših vozila, nudimo povoljne dugoročne najmove vozila, dostave na adresu klijenta u Sarajevu, kao i preuzimanje i vraćanje vozila u našim Poslovnim jedinicama Sarajevo Aerodrom i Tuzla Aerodrom

  • Adresa: 71000 Sarajevo, Put života 1
  • Broj telefona: +387 33 721 470
  • Broj mobitela: +387 61 245 345 - Dostupnost 24/7 - 7 dana u sedmici
  • E mail: rent@acquattro.ba
  • Radno vrijeme PON-PET: 08:00 - 16:30
  • Radno vrijeme SUB: 08:00 - 14:00