ac quattro
rezervacija

Budućnost je u vožnji na struju

Trend vožnje na struju koji sve više uzima maha je stigao i kod nas i to kao Rent A Car. Odlike električnih automobila su sljedeće: 1. Sjajne vozne karakteristike - Prilikom vožnje Rent a Car električnih vozila možete računati na iznimno tihu vožnju, što će Vam omogučiti da uživate u razgovoru sa suvozčima ili u slušanju omiljenje muzike . 2. Niski troškovi vožnje - Vožnja u električnom vozilu je jeftinija za oko 80% u odnosu na automobile na konvencionalna goriva. Osim izuzetne ekonomičnosti imaju i nula štetnog utjecaja na okoliš. Električno vozilo nimalo ne zagađuje okoliš jer ne proizvodi ispušne plinove s toga moramo reći da najmom ovog vozila u našim Rent A Car poslovnicama čuvate svoje i zdravlje vaših sugrađana. 3. Besplatno punjenje - Prednost električnih vozila je to što ih možete puniti bilo na svim mjestima gdje imate dostupnu utičnicu za električnu energiju. Ukoliko iznajmite jedano od električnih vozila koje imamo u ponudi imate pravo besplatno koristiti punjače koji se nalaze u krugu firme AC Quattro d.o.o. Sarajevo na adresi Put života 1.

zadnji postovi

blog
By AC QUATTRO

Otvorena poslovnica na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Ovim putem želimo da obavijestimo naše klijente da je AC Quattro RENT dana 04.03.2022. zvanično otvorio poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Od sada će naše klijente rezervisana vozila čekati ispred naše poslovnice na izlazu iz zgrade aerodroma.
blog
By AC QUATTRO

Prvi električni Rent-A-Car

AC Quattro RENT pravi korak dalje u djelatnosti iznajmljivanja vozila. Možemo se pohvaliti da smo prva Rent-A-Car kuća u Bosni i Hercegovini koja u ponudi ima potpuno električna vozila. Ukoliko želite iskusiti vožnju na struju kontaktirajte nas i rezervišite vaš Volkswagen ID.