ac quattro
rezervacija

AC Quattro RENT ispred svih

Ukoliko putujete na godišnji odmor ili dolazite u Sarajevo i pritom vam je potreban Rent A Car, AC Quattro RENT vam može ponuditi širok izbor potpuno novih te bogato opremljenih Volkswagen, Audi, Škoda i Seat. Naša vozila sigurna što smatramo da je najbitnija odlika ukoliko se odlučite da putujete Rent A Car vozilom. Prednost rentanja vozila u našim poslovnicama je što naša vozila dolaze potpuno osigurana, bez ograničenja na kilometražu i sa svom pratećom opremom bez ikakvih skrivenih troškova. Ukoliko želite da putujete na odmor u novim vozilima posjetite nas i uvjerite se u kvalitet naše usluge.

zadnji postovi

blog
By AC QUATTRO

Otvorena poslovnica na Međunarodnom aerodromu Sarajevo

Ovim putem želimo da obavijestimo naše klijente da je AC Quattro RENT dana 04.03.2022. zvanično otvorio poslovnicu na Međunarodnom aerodromu Sarajevo. Od sada će naše klijente rezervisana vozila čekati ispred naše poslovnice na izlazu iz zgrade aerodroma.
blog
By AC QUATTRO

Prvi električni Rent-A-Car

AC Quattro RENT pravi korak dalje u djelatnosti iznajmljivanja vozila. Možemo se pohvaliti da smo prva Rent-A-Car kuća u Bosni i Hercegovini koja u ponudi ima potpuno električna vozila. Ukoliko želite iskusiti vožnju na struju kontaktirajte nas i rezervišite vaš Volkswagen ID.